x

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en continu te verbeteren. Door onze web-site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer lezen.

 
Contact Contact ContactContact SQS Nederland

 

Professionals van SQS aan het woord

Lees hier hun ervaringen

 •  
 • Aziz Belrhouch
  Aziz Belrhouch Aziz Belrhouche was eerst eigen baas, maar koos voor een baan bij SQS
  Nadat ik de zakelijke belangen in mijn eigen bedrijf had afgewikkeld, zocht ik naar een uitdaging op het snijvlak van Business en IT. Ik kwam al snel uit op Business Analyse. SQS was dan ook meteen het eerste bedrijf waar ik solliciteerde. De vacature en het bedrijf spraken mij onmiddellijk aan en binnen de kortste keren zat ik aan tafel met manager Ivonne Pensa van de afdeling. Zij maakte mij nog enthousiaster over het bedrijf, de afdeling en de rol die ik zou gaan vertolken. De medewerkers, mogelijkheden en de ondernemende spirit hebben mij overtuigd om voor SQS te gaan werken.
 • Jack Wong
  Jack Wong Jack Wong kwam na een jaar terug bij SQS, omdat hij de dynamiek van wisselende opdrachten miste.
  “Toen ik bij SQS wegging dacht ik klaar te zijn voor een vaste baan. Maar bij mijn nieuwe werkgever  kwam ik erachter dat dit (nog) niet bij mij past. Het eerste half jaar had ik het hartstikke druk, maar daarna was het nieuwtje er een klein beetje af en miste ik het dagelijkse avontuur in de baan. In het jaar dat ik weg was is er bij SQS veel veranderd. Zo zijn de competence teams een verbetering. Nu kun je nog sneller hulp krijgen van je collega’s. Verder is SQS nog steeds een gezond en gezellig bedrijf. Dat is gelukkig niet veranderd.”
 • Jerry Langhorst
  Jerry Langhorst gaat – sinds hij bij SQS werkt – iedere dag met een grote glimlach naar zijn werk en komt met diezelfde glimlach weer thuis.
  “Werken bij SQS betekent voor mij dat ik mijn verantwoordelijkheid kan nemen test services te leveren die aansluiten bij de behoefte van de klant. Ik maak hierbij gebruik van kennis en ervaring die binnen de gehele SQS groep beschikbaar is en heb daardoor contact met collega’s in zowel Nederland als de rest van de wereld. Het geeft mij het beste van twee werelden, de voordelen van een grote internationale organisatie en de intimiteit van het kleinere SQS in Nederland, waar de cultuur gekenmerkt wordt door een open en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid en passie voor het vakgebied.”
 • Karel Meulders
  Karel Meulders kwam bij toeval het trainee programma van SQS voor testconsultants tegen op LinkedIN en dacht meteen: daar moet ik meer van weten. Hij is nu testconsultant.
  “De sfeer bij SQS is voor mij iets unieks. Het is professioneel zonder veel hiërarchie. Alle lagen communiceren open met elkaar en hierdoor ontstaat een heel gelijkwaardige sfeer. Het beste voorbeeld hiervan is het jaarlijkse personeelsweekend, waarbij iedereen fanatiek meedoet met wat het weekend te bieden heeft. Professioneel is SQS de perfecte plek om mezelf te ontwikkelen tot testconsultant. Er zijn E-learnings en klassikale trainingen voor vrijwel alles wat je maar kan bedenken binnen het vakgebied.”
 • Rik Bakker
  Rik Bakker koos voor SQS vanwege de combinatie van plezier, uitdaging en zekerheid.
  “Werken bij SQS betekent dat geen dag hetzelfde is. Bij SQS ben ik actief als testconsultant en vervul voornamelijk de rol van testanalist en testcoördinator. Ik heb de keuze gemaakt voor SQS, omdat er een open bedrijfscultuur heerst waarin collega's elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen, ondanks dat je verdeeld bent over verschillende opdrachten. De sfeer bij SQS is daarom ook erg goed, vooral op de altijd leuke bedrijfsuitjes. Nog een groot voordeel van werken bij SQS is dat je enorm veel mogelijkheden krijgt aangereikt om je hard en soft skills te vergroten, waardoor je als mens en als specialist mee blijft groeien. SQS moedigt ook aan om je te blijven ontwikkelen."
 • Jos Koster
  Jos Koster werd door een collega overgehaald om SQS te komen werken en heeft daar geen spijt van.
  “Als testmanager ben ik al ruim drie jaar met veel plezier aan het werk voor SQS. De collega die mij overhaalde was erg enthousiast over SQS. Ik heb daar zeker geen spijt van en deel nu zijn enthousiasme. SQS is een bedrijf met voldoende mogelijkheden om je te ontplooien. Zo worden er regelmatig kennissessies gehouden, waar de laatste trends en ontwikkelingen worden besproken. Mede door de grote achterban is er altijd wel een collega beschikbaar met de kennis die jij op dat moment zoekt. De sfeer binnen SQS is zeer informeel. Dit zie je niet alleen op het professionele vlak maar ook op het sociale vlak. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een zoals een: BBQ, karten, het kerstdiner en het jaarlijks terugkerende partner-weekend.”
 • Suzanne Breevaart
  Suzanne Breevaart is direct na haar traineeship in 2014 in Zuid-Afrika aan de slag gegaan als functioneel tester bij een van SQS’s grootste klanten.
  “Ik ben bij SQS komen werken, omdat ik al testwerkzaamheden deed en me verder in het vak wilde ontwikkelen. Ik vond het direct al een fijn bedrijf met leuke mensen, ruime opleidingsmogelijkheden en veel persoonlijk contact. Ieder jaar hebben we een personeelsweekend, waar bijna iedere collega aanwezig is. Dat geeft wel aan dat iedereen erg betrokken is bij het bedrijf. Samen met mijn manager ben ik aan het bekijken welke opleidingen ik kan volgen, om er voor te zorgen dat ik over een paar jaar ben, waar ik wil zijn.”
 • Dennie Bouman
  Dennie Bouman vond bij SQS wat hij zocht. Een bedrijf waar hij zijn collega's kent.
  "Ik ben Performance Test en Test Automation Consultant bij SQS. Mijn werkzaamheden liggen voornamelijk in de technische test trajecten. Ik ben bij SQS komen werken, omdat ik een relatief klein bedrijf zocht waar je je collega's ook kent. De sfeer bij SQS is echt meer dan goed. Ik voel me erg op mijn gemak en op mijn plek. Binnen SQS krijg ik meer dan voldoende gelegenheid om mijn vakkennis te vergroten. Cursussen en ondersteuning in binnen- en buitenland zijn meer dan voldoende aanwezig. En er worden regelmatig leuke bedrijfsuitjes geregeld."  
 • Martin Jansen
  Martin Jansen werkt sinds april 2014 bij SQS en is bezig met het testen van trajectcontroles.
  “Het is een leuke, afwisselende opdracht. Zeker voor mij, want hiervoor heb ik bijna 33 jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt. Ik heb voor SQS gekozen, omdat het een bedrijf is met gemotiveerde mensen en korte lijnen. Daarnaast biedt SQS een diversiteit aan werkgebieden en de mogelijkheid om opdrachten in het buitenland uit te voeren. Het bevalt me uitstekend. In vergelijking met mijn vorige werkgever is bij SQS meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”
 • William van der Maas
  William van der Maas is vanaf zijn eerste werkdag bij SQS ingezet bij klanten als testconsultant binnen een agile team.
  “Als teamlid ben ik betrokken bij het uitvoeren van test driven development, waarbij ik in een vroeg stadium meedenk over hoe software zou moeten werken. Daarnaast lever ik testcases op in nauwe samenwerking met de productowner en andere teamleden nog voordat ontwikkelaars één regel code hebben geschreven. De begeleiding en voorbereiding van SQS naar een nieuwe opdracht is geweldig.  Eenmaal ingezet bij de klant onderhoudt SQS exact de juiste balans in contactmomenten en kun je je vakkennis flink blijven uitbreiden door één van de vele cursussen te volgen, e-books te lezen of gewoon simpel met collega’s te sparren. De sfeer binnen SQS is erg relaxed en zeg nou zelf, wie wil er nou niet werken bij een bedrijf waar je manager je persoonlijk taart komt brengen op je verjaardag?”
 • Stephan van den Berg
  Stephan van den Berg stapte over van grote dienstverlener naar SQS.
  "Ik ben tester en werk bij een klant in een agile team. Ik ben bij SQS komen werken, omdat ik nieuwsgierig was naar een bedrijf waar het specifiek gaat om kwaliteit. Bovendien spreekt het me aan dat SQS een sterke ambitie heeft om te groeien. Al snel merkte ik dat plezier heel belangrijk is bij SQS. Ook al zit je veel in opdrachten bij klanten en zie je sommige collega's maar af en toe. Het is altijd weer gezellig.  Ook al heb ik het privé druk, toch heb ik dit jaar diverse cursussen gevolgd. De balans tussen werk en privé is bij SQS goed geregeld."
 • Nick van de Goorbergh
  Nick van de Goorbergh krijgt bij SQS de kans om zich helemaal te specialiseren als mobile testconsultant.
  "Voor een grote bank ben ik nu een mobile app aan het testen. Dé uitdaging die daarbij hoort is het test automatiseren van mobile. Als ik er alleen niet uit kom of ik heb hulp nodig, dan kan er via kennisdeling, cursussen en workshops bij SQS informatie worden vergaard om je verder te helpen. SQS is altijd op zoek naar nieuwe kansen, technieken en uitdagingen zoals mobile. Dat is een van de redenen waarom ik voor SQS heb gekozen."
 • Richard Koops
  Richard Koops geniet van werken in een klein team met internationale allure en koos dus voor SQS
  "Als ervaren testconsultant werk ik graag bij SQS. De kleine schaal maakt het contact heel persoonlijk. SQS is internationaal zo groot dat alle kennis in huis is. Een bijzondere organisatie waarin veel kan. Binnen ons vakgebied is veel te doen bij veel verschillende klanten. Zo werk ik nu als kwaliteitsmanager bij een overheidsorganisatie mee aan diverse projecten. Boeiend en mooi om te zien hoe verbetervoorstellen zorgen voor een hogere kwaliteit van product en proces."
 •  

SQS Benelux story

SQS Recruitment Story

Testen voor SQS

Geef je carrière een vliegende start

Copyright © 2017 SQS Alle rechten voorbehouden

 • btn_linkedin
 • btn_twitter
 • btn_facebook